Ne znam koliko smo svesni porasta autoimunih bolesti, kancera i hroničnih neizlečivih bolesti, kao i razno raznih virusa kojima nema leka? Ovaj poslednji i trenutno aktuelni i da ne pominjem.
Čovečanstvo je u sve većem bolu i neizlečivim bolestima sa brzim smrtnim ishodom ili sa hroničnim boljkama gde ozdravljenja nema, osim ublažavanja simptoma. 😔
Ljudsko biće, kao i sam život su vrlo kompleksne i složene pojave koje nikako ne bi smeli tretirati samo jednom vrstom terapije i medicine već uvek sveobuhvatno, „pucati iz raznih oružja“ ne bi li povratili zdravlje. Ako je neko hronično bolestan ili u opasnosti za život, treba reći tom čoveku, uputiti ga šta mu je sve dostupno i šta mu sve može pomoći osim standarne medicinske procedure.
Ono na šta se ne obraća dovolino pažnja jeste osnaživanje Duha i Vere u Višu moć unutar nas samih, rad na sebi u vidu podsticaja na menjanje svakodnevnih navika i štetnih uverenja, na opraštanje i veću ljubav prema sebi i svom postojanju.🥰
To su vrlo važni aspekti kao pomoć obolelom psihički i fizički.
Lični rast i ide ovim putem, preko bolesti do zdravlja, do menjanja sebe i svojih pogleda na život, kao i menjanje navika u ishrani i načinu življenja.
To je ta potrebna i kvalitativna suštinska promena koja život znači. 🌞Podsetiti svakog čoveka na njegovu ličnu moć i odgovornost za sopstveno stanje je od presudnog značaja.
Sećam se jedne žene u kasnim zrelim godinama koja je došla doslovno sa „šakom tableta“ koje uzima, znači svaki specijalista je samo dodavao svoju terapiju na već postojeće koje je uzimala, a ona se osećala vrlo nemoćno i psihofizički i energetski sve gore. Potpuno se izobličila i ugojila, gubila je i vid i imala razne nus pojave od svih tih lekova. Kod takvih „zapuštenih“ i zatrovanih slučajeva teško je samo homeopatijom pomoći.
Vrlo jasno je bilo da toj ženi treba prvo LEK ZA DUŠU i podizanje energetskog sistema, a onda kada su se tu stvari poboljšale, uz dogovor sa svojim lekarima, polako je počela da smanjuje neke terapije koje joj više i nisu bile potrebne. Ovde je potrebna potpuna posvećenost i hrabrost same osobe da iščisti iz sebe kako toksine na fizičkom nivou, tako i potisnute emocije koje su prava bomba u organizmu.
Da napomenem da taj slučaj nije rešen u smislu da se ta žena oslobodila svih lekova, ali svakako je poboljšala kvalitet svog zdravlja, izgleda i svakodnevnog života time što joj je pomogla homeopatija, kao i razgovor i vežbe koje smo radile.
Zaključak je da nema magičnog leka za sve bolesti, ali ima leka za dotičnog čoveka unutar njega samog.
Lek je u Duši ( našem energetskom polju ), koja će se onda sama pobrinuti da poboljša sve što se može regenerisati i dovesti u novu ravnotežu.
Bez svesti o potrebi rada na sebi teško da će i jedan aspekt našeg života sam od sebe da se poboljša i zdravlje da ojača.
Čistimo svoje senke i strahove i jačajmo veru u svoju moć i Božju pomoć! 🙏🍀❤️
Слика може припадати природа и body of water
504
Људи до којих сте допрли
101
Интеракције

+2,3x више

Резултат дистрибуције
Повећавање видљивости није доступно
14
10 коментара
2 дељења
Свиђа ми се

Коментар
Подели
🙏