Upravo je održana još jedna po redu dvodnevna radionica „Promenite misli – izlečite život“, 2. i 3.3. od 10 do 18h.

Po ko zna koji put sam svedočila jednom toliko nadahnjujućem, toliko dramatičnom otvaranju duša da je to za mene prosto neprocenjivo i neizrecivo iskustvo!

Svaki put se okupi grupa koja nosi svoju specifičnu energiju i temu, osobe koje se uopšte ne poznaju postaju duhovna porodica, pošto ta dva dana shvate koliko smo svi isti u svojoj različitosti, koliko svi patimo od istih stanja i koliko jedni drugima možemo biti od pomoći…prosto jedne druge isceljujemo!

Tokom ta dva intenzivna i transformišuća dana, otkrivamo svoje potisnute emocije tuge, ljutnje, ogorčenja i razočarenja, zatim krivice i griže savesti…

Shvatamo koliko smo zaglavljeni u nemogućnosti da nekome ili sebi nešto oprostimo, postaju nam jasniji i očigledniji modeli i uverenja koja smo poneli iz porodice, a koja nam više nisu od koristi…ustvari nas muče i stvaraju prepreku u svakodnevnom funkcionisanju.

I na kraju drugog dana kroz sve nas prostruji nova energija ljubavi prema sebi i životu uopšte, svako na svoj način pomeri svoj fokus sa problema na rešenje, svi do jednog se osećaju lakše, snažnije i spremnije da menjaju svoj život.

Zaista bez naše duboke promene na duhovnom i emotivnom nivou u pravcu ljubavi prema sebi, ne možemo se nadati kvalitetnijim promenama u sebi i na svom životnom putu.

Ljubav je svakako najjača isceljujuća sila koja postoji!

Sledeću dvodnevnu radionicu ću održati početkom maja, a datum će naknadno biti objavljen.

Veoma lepo i prijatno iskustvo. Na prvi mah malo bolno i teško, ali krajnji rezultat jedno veliko olakšanje, spoznaja da nismo sami i da smo okruženi divnim ljudima. Još jedno podsećanje na to ko smo, šta smo i koliko možemo, koliko smo jaki i koliko sve leži u nama iako to često zaboravimo. Vraćanje u ravnotežu i ponovni osećaj mira spokoja i sopstvene vrednosti. Ako bih davala ocenu to bi svakako bila čista desetka.

Irma S.

Protekla 2 dana su mi protekla veoma zadivljujuće. Prošla sam kroz različite emocionalne situacije, preko smeha do suza i grča. Pomoglo mi je da bar mali deo tog grča otkravim. Zahvalna sam Marini na svemu veoma mi je pomogla i to mi veoma znači. Hvala ti.

Marijana K.

Ova radionica je posebna i posebno divna. Energija grupe, ali i energija predavača, čini da se otvore i osveste nove oblasti u nama. Hvala za sve još jednom. Pre svega za osećaj sigurnosti koji stvorite jer neizmerno pomaže da bi se oslobodila osećanja. Samo tako nastavite svaka čast ☺.

Dušanka M.

Dopale su mi se pesme koje smo pevali na radionici, one su me duboko pogađale i provocirale da iz sebe izbacim tugu i neke emocije koje sam potisnula. Ljudi koji su bili su mi pokazali da mi jesmo svi isti iako smo naizgled različiti, i da svi imamo iste probleme. To mi je puno značilo da ne mislim o sebi kao da sam jedino ja napaćena a bez razloga i da jedino ja sama sebi pravim problem tamo gde ga nema. Filozofija Lujze Hej je dobra i upozorava nas da menjamo fokus jer kakve su nam misli takav nam je život. Probaću da menjam fokus i da budem ono što sam bila nekad pre nego što sam se opteretila. Radionica budi svest, otvara emocije i puna je korisnih saveta kako treba živeti život.

Nataša T.

Zaista mi je bilo divno i osvežavajuće, iako sam ovde već 2.put, bilo mi je kao da sam prvi. Ali zaista primećujem razliku u odnosu na prvi put, sad je mnogo lakše… Lepo je podsetiti se jednostavnih vežbi da se život učini lakšim i lepšim…

Sve najlepše želim, Maja V.

Bilo je prosvetljujuće i jako drugačije od svega što sam ikad proživela. Verovatno još dugo ne bih sama u sebi i sama sa sobom spoznala ništa ovako veliko kao ovde za 2 dana. Gurnulo me napred sa željom da tačno saznam i osvestim svaku prepreku na koju sam naišla da bih mogla da budem u miru. Bilo je potresno jer mi se telo fizički odupire nekim promenama i spoznajama ali s obzirom da ne želim tako da živim jedva čeklam da se bavim sobom možda po prvi put i da znam kojim putem ću da krenem.

Hvala, Kristina M.

Dvodnevno putovanje u naše najskrivenije, najdublje, najneistraženije delove koji dugo čekaju da budu pronađeni i oslobođeni. Sjajno vođstvo naše drage Marine i ostalih učesnika radionice učinili su da kažem ono što je ostalo neiskazano, da pogledam sebe i svoju dušu. Nadam se da će mi ovo iskustvo pomoći da pronađem sebe i ponovo sebe zavolim. Hvala na svemu!

Nada S.