Naš jedini zadatak je…
…da budemo radost i ljubav

“Promenite misli – izlečite život”

• NOVA DVODNEVNA RADIONICA •

PO METODI LUJZE HEJ

Da li se osećate uplašeno, iznevereno, očajno ili depresivno?
Da li se osećate kao žrtva sopstvenog života?

Velika dvodnevna radonica je neverovatno intenzivan program koji nas čisti i oslobađa. To je poziv za istinsku i suštinsku promenu.

U toploj atmosferi, bez potrebe da pričate svoju priču, radimo veliki broj vežbi čiji su ciljevi da osveste, oslobode i promene sva ta negativna uverenja, modele ponašanja, potisnute emocije, sve ono što nam pravi probleme u životu danas.

Kako radionica izgleda?

Radionica traje dva dana. Tokom njih se odradi veliki broj vežbi uz jako malo priče. Svaka vežba je drugačija.

Primer vežbe: udobno se smestite, slušate terapeuta, a on vas navodi da se setite nekog trenutka iz života. Proživite to sećanje, te emocije, pa zapišete zapažanja. Sledeća vežba nastoji da te uvide do kojih smo došli osvestimo, promenimo, oslobodimo. Ide se kroz ceo razvoj, od najranijeg uzrasta, preko puberteta do danas.

Na kraju dobijate savete i alatke uz pomoć kojih nastavljate dalje sami da jačate nove modele ponašanja i otpuštate stare obrasce i emocije vezane za njih.

CILJ

Zaranjanje u nesvesno kako bismo oslobodili zaglavljene emocije, menjali negativna uverenja i modele ponašanja koji nam ne služe, opraštanje sebi i drugima, buđenje ljubavi prema sebi.

Počnite da pričate SVOJU NOVU PRIČU!

Radionice se održavaju subotom i nedeljom od 10-18h. Pošaljite poruku ako ste zainteresovani i obavestićemo Vas čim sledeća radionica bude zakazana.

Utisci sa radionica

Zahvaljujem se dragoj Marini na divnoj radionici. Naučila sam toliko toga u svom životu, ova današnja je kruna, spoj svega i novo uputstvo za “voleti sebe”.
Ljiljana B.
Došla sam bez velikih očekivanja, ali sa pozitivnim iščekivanjem, a odlazim sa osmehom od uveta do uveta, sa punim srcem.

Uživala sam! Hvala Marina!

Maja V.
Radionica je vrlo pozitivna, usklađena, kreće se tokom iz dela u deo, rasterećujuća i umirujuća. Marina i Monja su pravi profesionalci.
Andreina G.

O radionicama

Radionice se održavaju u manjim ili većim grupama, od 10-18h subotom i nedeljom.

Sam proces rada je prilagođen polaznicima, kako bi se svi osećali opušteno i slobodno u prijatnom ambijentu i sa povremenim pauzama.

Radionice su dinamične, zabavne, pune radosti otkrivanja sebe i prepune ljubavi. A u nekim segmentima vrlo su dirljive i dramatične, emotivne i pune uvida…

Od radionice imaju dobrobiti i oni koji aktivno učestvuju i oni koji ne žele otvoreno da pokazuju svoja osećanja. Svako je slobodan da se otvori i poveže sa grupom koliko želi i može, a trener radionica vodi svaku vežbu posvećeno i sa velikom pažnjom prema svakom učesniku.

Najvažnije je da se svi polaznici osećaju sigurno i podržano od strane trenera, asistenta i grupe u celini. Posle radionice, ostajemo u kontaktu u vidu podrške i odgovaranja na eventualna pitanja.

Lujza L. Hej

Svako od nas zaslužuje da ima podršku i
nekoga ko će ga pratiti, slušati bez osude i pomagati na životnom putu

Nakon završetka ovog programa bilo kroz idnividualni rad ili grupne radionice sa lajf koučom moći ćete da:

– Osetite ljubav prema sebi i imate veće samopouzdanje

– Imate bolje međuljudske odnose

– Lakše izražavate emocije

– Pozitivno i optimistično razmišljate

– Ostvarite postavljene ciljeve

Zašto
“Heal Your Life”?

“Kada sam prvi put prošla kroz ovu radionicu kod Siniše Ubovića, čoveka koji je na naše prostore doneo ovaj Lujzin program, bila sam potpuno oduševljena. Ako uzmemo u obzir da sam godinama tražila spas po raznim terapijama i radionicama, a uz to sam i homeopata i reiki majstor, možete da mi verujete da je ova radionica jedinstveno životno iskustvo!

Zahvalna sam što je današnje vreme vrlo izdašno u pogledu tehnika i terapija koje pomažu da se vratimo sebi i očistimo sve ono što nas sprečava da punim plućima dišemo i uživamo svoj ŽIVOT!

A program Lujze Hej je zaista revolucionaran!”

Marina Mlinarić

„Jedno prelepo, sasvim novo iskustvo! Neki novi, drugačiji ljudi u mom životu. Uspela sam nešto da uradim ZA SEBE i idem tako dalje do kraja života.“

Milica I.

„Ova radionica je za mene došla kao poručena: uz tvoju pomoć i pomoć drugih divnih dama osećam se rasterećenije, bolje i jasnija mi je slika u srcu. Upoznajem sebe mnogo iskrenije i vraćam se svojoj pravoj prirodi. Danas sam naučila veliku lekciju: da nije teško oprostiti i da se može zaista živeti lako i bez bola.“

Maja C.

„Ova radionica je u meni probudila sve uspavano, otpustila što je trebalo da se otpusti… Osećam veliku radost, sreću… Sa ovom radionicom sam dobila uvide šta trebam da menjam i to ću i uraditi! Hvala ti Marina! Srećna sam i hvala ti što postojiš!“

Snežana S.

Pratite me na facebook-u i budite obavešteni o novim radionicama

Individualni koučing

Posao lajf kouča je da pomogne osobi da lakše definiše svoje ciljeve, da osvesti i prepozna sve što je sputava i muči, da joj pomogne da se vrati sebi, da podigne samopouzdanje, da nadje svoj mir…

Ako se osećate zaglavljeno u tugovanju, ako mislite da nemate sreće i nikako da postanete uspešni, ako imate manjak samopouzdanja ili se borite sa upornim, hroničnim simptomima, sigurno ćete uz pomoć svog lajf kouča pomoći sami sebi i izaći iz začaranog kruga.

Svakodnevne situacije sa našim ljubavnim partnerima, sa decom, najbližima, sa kolegama na poslu i svi ostali odnosi sa ljudima u Vašem okruženju mogu biti veliki izvor patnje i nedoumica. Kouč zajedno sa klijentom prolazi kroz to i rezultat toga jeste da sam klijent dolazi do rešenja i promena, što i jeste cilj koučinga.

Od klijenta zavisi da li želi da radi 4, 6 ili 8 nedelja po 1 sat nedeljno u zakazano vreme. Seanse mogu da se rade i preko skajpa. Radimo na temama koje su klijentu od trenutne najveće važnosti, ali u svakom slučaju, bez obzira koji je trenutni izazov, uvek idemo dublje, u suštinu, koja glasi: ne volimo sebe i ne prihvatamo dovoljno ili ne na pravi, istinski način…Tada sve naše akcije idu iz tog mesta i stvari počinju da se komplikuju i stvaraju nam problem ili simptom, bolest.

Sve zavisi od naše percepcije onoga šta nam se dešava. A to možemo da promenimo.

METODA I FILOZOFIJA LUJZE HEJ

“PROMENITE MISLI – IZLEČITE ŽIVOT”

JE POTPUNO TRANSFORMIŠUĆA I ISCELJUJUĆA DA BI BAŠ SVAKO TREBAO DA PRODJE KROZ OVO ISKUSTVO BAR JEDNOM U ŽIVOTU!

Promenite misli – izlečite život

Tel: +381 (0)64 209 2823
E-mail: info@marinamlinaric.com
Facebook