Energija Isceljenja…
…nova percepcija sadašnjeg života

Šta je regresoterapija?

Naše traganje za svrhom, mirom, srećom, zdravljem i blagostanjem nikada ne prestaje

Nesreće, patnje, nedoumice, nezadovoljstvo i bolesti su nam direktan poziv za našu ličnu promenu, za traganjem za svojom Istinom i Svrhom u sadašnjem Životu.

Kada god se osećate zaglavljeno u nekom odnosu ili ne napredujete u karijeri ili imate uporne simptome ili vam fali samopouzdanja, imate neobjašnjive strahove i fobije, to je znak da treba dublje da poradite na sebi da bi došli do samog uzroka. Tek tada problem počinje da nestaje.

Sve nam doalzi iz podsvesti – tu je „prtljag“ sećanja na sve naše živote i traume koje smo do sada prošli. Kada se to „otpakuje“ i prođe kroz to, dolazi do velikog olakšanja i isceljenja na svim nivoima u sadašnjem našem životu.

Način na koji to radimo je individualan, svakom čoveku više odgovara neki specifičan tretman, terapija ili duhovna tehnika.

Moćna terapija

Ono što je blisko mom biću i što sam iskustveno prošla i živim i otkrivam sebe i Život kroz to, su homeopatija, reiki, Lujza Hej i regresoterapija. Ima tu još nekih tehnika, ali sve su bliske jedna drugoj.

I svaka se obraća tom našem duhovnom delu, onom što nije pristupačno našoj svesti.

Bez obzira kojoj religiji pripadamo, ove terapije i tehnike su blagotvorne i osvešćujuće za svakog tragaoca.

Regresoterapija je u tom nizu srodnih terapija jedna od moćnijih, koja za jedno ili dva viđanja sa terapeutom može da otkloni razne blokade koje nas sputavaju danas u životu.

Strahovi, fobije, bolesti, razne ponavljajuće situacije i šabloni po kojim živimo bivaju promenjeni, energija oslobođena za isceljenje i novu percepciju sadašnjeg života.

Vrlo je jednostavna, ne hipnotička, svesni ste celo vreme, samo odgovarate na pitanja i na taj način raspetljavamo traume iz ovog ili prošlih života, a koji imaju direktan uticaj na nas danas.

Preporučujem je svima, od 18 godina na dalje.

Jedna sesija traje od sat i po pa na više i ne može nikako da nanese štetu, samo oslobađa i podstiče našu energiju na samoisceljenje.

Zainteresovani za regresoterapiju?

Tel: +381 (0)64 209 2823
E-mail: info@marinamlinaric.com
Facebook