Ja sam jedna od vas…

Da Vam se predstavim

Ja sam jedna od vas, ja sam ona koja je prošla kroz strašne životne izazove, ona koja je dobar deo života živela u skladu sa svojim negativnim uverenjima i ja sam ta koja je govorila da se rodiš ili srećan ili nesrećan i da je sve u rukama sudbine, države, porodice… ili koga već…

Sada sa radošću mogu da predstavim novu sebe, zaista promenjenu iz korena. Ali promenama nikad kraja… i tome se silno radujem! Naučila sam da se sve menja kada sam počela sve više da volim i prihvatam sebe i kada sam odbacila stara ograničavajuća uverenja i traume iz prošlosti…

Završila sam britanski homeopatski koledž “LONDON INTERNATIONAL COLLEGE OF HOMEOPATHY” u Beogradu, a specijalističke studije sam pohađala u školi za klasičnu homeopatiju “Simillimum” gde sam učila od najvećih majstora savremene homeopatije a posebno bih izdvojila Iana Scholtena i Rajana Sankarana.

Obrazovanje sam nastavila na brojnima seminarima i radionicama i posebno sam se pronašla u sistemu Iana Watsona “Emotional Release” koji uz homeopatiju koristi i tehniku emotivnog rasterećenja.

Radila sam kao mentor, PR menadžer i urednik časopisa u Homeopatskom udruženju za širenje i unapređivanje klasične homeopatije “Simillimum” u Beogradu. Pojavljivala sam se na TV i radio stanicama kao i u časopisu “Zdrav život”, a sve u cilju širenja homeopatske ideje i informisanja javnosti o mogućnosti upisa prve nacionalne homeopatske škole u Beogradu. 12 godina se aktivno bavim homeopatijom.

Majstor sam Reikija – inicirana u I, II i III stepen.

Pošto sam čitala knjige Lujze Hej godinama unazad i preporučivala ih svima, završila sam i obuku za trenere po metodi i filozofiji Lujze Hej. Obuku je vodio Siniša Ubović, jedini licencirani učitelj za Balkan. Program “Heal Your Life” je potpuno revolucionaran, isceljujući i menja čoveka iz korena i ovo govorim iz svog ličnog iskustva.

Nastavljam edukaciju i rad na sebi pohađajući seminare klasične homeopatije i ostalih holističkih veština, kao i seminare i radionice komunikacijskih veština i life coach-a.

Put ličnog razvoja

2006
LONDON INTERNATIONAL COLLEGE OF HOMEOPATHY, BEOGRAD
HOMEOPATSKI CENTAR SIMILLIMUM, BEOGRAD
Klasični homepata
“Bahove kapi”
2007
EFT (Emotional Freedom Technic)
2008
UDRUŽENJE ZA UNAPREĐENJE I ŠIRENJE KLASIČNE HOMEOPATIJE “SIMILLIMUM”, Beograd
Diplomirani klasični homepata
2012
REIKI NEMAČKA ŠKOLA PO LINIJI MIKAO USUI-JA, BEOGRAD
Reiki majstor – inicirana u I, II i III stepen
2014
INTERNATIONAL ACADEMY OF CLASSICAL HOMEOPATHY – GREECE
Sertifikat o završenom kursu klasične homeopatije po sistemu Džordža Vitulkasa
2016
O.L.I. CENTAR ZA INTEGRATIVNU PSIHODINAMSKU PSIHOTERAPIJU, SAVETOVANJE I KOUČING
Sertifikat O.L.I. trener razvojnih veština
HEAL YOUR LIFE WORKSHOP LEADER TRAINING
Based on Philosophy of Louise Hay
Licencirani trener i voditelj radionica po metodi i filozofiji Lujze Hej
2017
HEAL YOUR LIFE LIFE COACH
Based on Philosophy of Louise Hay
Licencirani Life Coach po metodi i filozofiji Lujze Hej

Život je čudesna igra, naučimo da je igramo!

Tel: +381 (0)64 209 2823
E-mail: info@marinamlinaric.com
Facebook