Hvala za 2 dana ljubavi, podrške i razumevanja. Odlazim sa radionice kao mnogo bolja verzija sebe. Bogata sam za još jedno divno iskustvo. Osećam se kao ponovo rođena ili preporođena, puna čiste, prave, duboke i iskrene ljubavi prema sebi Bogu i ljudima. Marina, hvala Vam što ste ušli u moj život. Radujem se svakom našem susretu i razgovoru. Ovu radionicu sam radosno jedva iščekivala. Divnoj grupi, mnogo hvala što ste me odabrali za deo tima. Divni ste i puno vas volim i grlim. Uživala sam neizmerno.
Milica O.

Radionica je bila odlična, više od očekivanog. Videla sam sebe nekada i kakva ću biti. Svakako je radionica za mene novi početak i novi pogled na život. Ocena 10 ☺. Zahvaljujem se Marini i asistentu.
Vaša Dragana G.

Draga Marina, Puno vam hvala za predivno druženje, toplinu i sigurnost koju ste mi pružili.  Zahvalna sam Vama i Bogu što sam ovo vreme provela u radu na sebi i sigurna sam da će to pozitivno uticati na moj život, jer me ovaj susret sa ostalim učesnicima radionice jako promenio. Shvatila sam koliko sam srećna i zahvalna na svemu što imam i onome što jesam. Pomogli ste mi da se toga prisetim. Puno hvala.
Marija K.

Oslobađajuća i emotivna radionica.
Nikola O.

Zahvaljujem univerzumu da me je doveo na ovu divnu radionicu. Presrećna sam, neizmerno sam napredovala i razmenila ogromnu pozitivnu energiju. Prihvatila sam i naučila mnogo o sebi i osobama koje su podelile 2 dana sa mnom. Zahvaljujem sebi i divnoj Marini i asistentkinji. Bez njih kao voditelja ne bih bila ovo što sam sada posle ove radionice. Volim sebe i sve prisutne.
Sonja Đ.