Stvarati porodicu, biti roditelj i rađati nova Bića svi znamo da je beskrajna radost i Ljubav, veliki izazov koji ne prestaje nikada i velika odgovornost, naravno za ljude koji zaista žele dobro sebi i svom potomstvu, a onda i svima drugima.

Znamo da je porodica osnov društva i znamo da ako nisu roditelji srećni da je to najteži teret koje dete mora da nosi! Zato uvek apelujem na roditelje, kad god se žale da sa decom nešto nije kako treba, da se dobro zagledaju u sebe šta to potiskuju, koja su im negativna uverenja, čime to „truju“ svoje dete posve nesvesno, a onda ga dodatno opterećuju hemijom lečenjem simptoma. Dok ne nađemo i ne izlečimo uzrok, teško možemo da samo pobijanjem simptoma budemo zdravi i srećni.

I zato želim da podelim sa vama sva svoja iskustva prvenstveno kao žene, kao majke, bake, holističkog terapeuta, pošto sam ja homeopata, reiki majstor, lajf kouč i voditelj velikih, duboko transformišućih dvodnevnih radionica po metodi Lujze Hej…

Moja misija rada i pomaganja ljudima, deci, a ponekad i životinjama i biljkama traje evo 13 godina.

Ono što sam naučila tokom tih godina i celog svog života jeste da u ovom životu učimo lekcije putem patnje i bola, tako se transformišemo i menjamo u pravcu više svesti i Ljubavi za sebe i druge. Ja sam izgleda za ovaj život izabrala baš ozbiljne lekcije, izazove i zadatke.

Kada sam pomislila da mi nema spasa, pojavila se u mom životu homeopatija koja me je potpuno okrenula u jednom sasvim novom pravcu zdravlja, shvatanja sebe i Života… Kvalitet života mi je iz dana u dan rastao i tom procesu kraja nema dok god sam u ovom fizičkom stanju na Planeti…

U to moje tamno i teško  vreme, bila sam u istom momentu izbeglica iz prošlog rata, u razvodu u kom sam ostala sama sa malim detetom, u stranoj zemlji koja mi je otkazala gostoprimstvo, znači bez ikakve egzistencijalne sigurnosti, bez karijere, bez posla, bez ljubavi i podrške partnera, a sa gomilom strahova, trauma, strepnji, crnih misli i uverenja koje vučem još iz nesrećnog detinjstva… na sve to počele su da mi pristižu sve gore dijagnoze i prognoze od strane lekara… Naravno, nikakvo čudo!

Studiranjem homeopatije ne samo da sam izvukla živu glavu, ne samo da sam spasila od sigurne propasti sebe i svoje dete, svoju širu porodicu, nego sam paralelno prosto „gurnuta“ da pomažem i drugim ljudima.

Mom čuđenju i zahvalnosti Životu samom nije bilo i još uvek nema kraja!

Eto zato danas znam da nikada ne treba očajavati  i da je lek za sve u nama, u našoj ličnoj promeni i drugačijoj percepciji sebe i drugih, u transformaciji samih sebe iz žrtve u pobednika!

I znam to da kada muž voli ženu, a ona je pri tom sigurna, mirna i stabilna, ona rađa zdravo i srećno potomstvo koje neće biti toliko podložno bolestima kao što vidimo danas kako se deca pate sa raznim boleštinama, kao i roditelji sa njima.

Ljubav je uvek i zauvek najbolji lek za sve!!!